فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

  • 1401/06/19 - 15:08
  • تعداد بازدید: 328
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دور دوم آموزش کارکنان کشتارگاه‌ها در استان کهگیلویه و بویراحمد در ارتباط با تب کریمه- کنگو

به منظور حفظ سلامت فرآورده‌ها و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک، در این کلاس‌ها بر استفاده پرسنل مرتبط با دام از لوازم بهداشتی و پیشگیری کننده از بیماری از جمله لباس کار، چکمه، دستکش، کلاه، عینک و ماسک تأکید می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، دکتر امید جمشیدی، معاون سلامت گفته است در راستای سیاست‌های کنترلی و پیشگیری از بیماری تب کریمه- کنگو و با توجه به در خطر بودن صنف قصابان و کارکنان شاغل در کشتارگاه‌ها، مرحله دوم طرح آموزش قصابان، سلاخان و کارکنان شاغل در کشتارگاههای دام استان در ادارات دامپزشکی شهرستانهای 8 گانه استان آغاز شده است؛ در این دوره‌ها علاوه بر یادآوری دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی، موارد بهداشتی در کشتارگاه از جمله بهداشت حمل و نقل دام زنده و دام کشتاری، نگهداری لاشه در پیش‌سرد به‌مدت 24 ساعت و سایر موارد مرتبط با گوشت قرمز، در خصوص مشخصات و عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو(CCHF) راه‌های انتقال، چرخه، علائم و نحوه پیشگیری از این بیماری آموزش داده می‌شود.

دکتر جمشیدی با اشاره به این که بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی مانند گوشت قرمز، به سلامت افرادی که در کشتارگاه کار می‌کنند بستگی دارد گفته است به منظور حفظ سلامت فرآورده‌ها و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک، در این کلاس‌ها بر استفاده پرسنل مرتبط با دام از لوازم بهداشتی و پیشگیری کننده  از بیماری از جمله لباس کار، چکمه، دستکش، کلاه، عینک و ماسک تأکید می‌شود.

کلیه امور مربوط به تولید، نحوه حمل و نقل بهداشتی دام زنده پس از صدور مجوز حمل بهداشتی- قرنطینه‌ای دامپزشکی از دامداری تا کشتارگاه، مراحل کشتار دام، استحصال گوشت قرمز و حمل و نقل آن از مبدأ کشتارگاه تا قصابی‌ها و مراکز فرآوری و توزیع گوشت قرمز توسط خودروهای سردخانه دار و سایر موارد مرتبط با موضوع،  به‌صورت مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی، تحت کنترل و نظارت قرار می‌گیرد.

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 290285
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه